• Accesul in KABOOM Kids World se face numai după luarea la cunoștință a prezentului Regulament si acceptarea lui in formatul online la momentul achiziției biletelor pe website-ul
bilete.kaboom.ro sau in locatia KABOOM Kids World

• Accesul copiilor care au nevoie de ingrijiri speciale este permis doar insotit de un adult responsabil si cu informarea staff-ului Kiddo despre conditia acestuia. In caz contrar nu ne asumam raspunderea pentru posibile incidente.
• Nu este permis accesul copiilor bolnavi (temperatura,raceala, boli ale copilariei) in incinta locului de joaca si ne rezervam dreptul de a le refuza intrarea.
• Probleme disciplinare, comportament violent sau lovituri aplicate copiilor de catre alti copii sau de catre parinti, pot conduce la excluderea acestora din locul de joaca.
• Nu este permis accesul cu mancare sau bauturi din exterior.
• Alimentele si bauturile achizitionate din cadrul barului KABOOM pot fi consumate doar in zona de mese special amenajata. In zonele de joaca nu este permis accesul cu mancare, bautura,guma de mestecat etc.
• Nu este permis accesul cu obiecte contondente, dure, ascutite sau inflamabile.
• Fumatul este strict interzis in cadrul KABOOM Kids World
• Copiii nu au voie să aducă bijuterii, jucării personale sau obiecte, inclusiv telefoane mobile, dispoZitive electronice etc. Personalul KABOOM nu va fi responsabil pentru pierderea sau distrugerea acestora.
• Nu este permis accesul cu animale de companie.
• Ne rezervam dreptul de a face fotografii / filmari in scopul promovarii KABOOM Kids World.
• Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii îsi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea toaletei.
• Eventualele daune produse din neglijenta sau utilizarea necorespunzatoare a spatiului de joaca si/sauechipamentelor, inclusiv prin muradire,rupere,scuipare etc., pot fi imputabile parintilor sau adultilor insotitori la valoarea lor de inventar;
• Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricarei persoane care nu respecta indicatiile personalului si regulile de siguranta sau prezinta un comportament indisciplinat.
• KABOOM Kids World isi rezerva dreptul de a refuza accesul in cazul in care limita maxima de persoane a fost atinsa.

• Accesul în KABOOM Kids World se face numai pe baza tokenilor ce pot fi achiziționați online sau la recepția KABOOM Kids World . Accesul se face pe baza de card KABOOM achizitionat impreuna cu un pachet de tokens.
• Valoare unui token este variabila intre 0,65 lei si 1 leu, in functie de pachetul ales
• In cazul in care raman tokens nefolositi acestia raman pe card si pot fi folositi la o vizita ulterioara.

• Cardul achizitionat la prima vizita la KABOOM Kids World, este recomandat a fi pastrat pentru folosirea acestuia la urmatoarele vizite.Nu ne asumam responsabilitatea pentru pierderea cardului.Odata cu pierderea acestuia  se pierde si eventuala valoare de tokens disponibila pe cardul respectiv, fiind necesara achizitionarea altui card, respectiv pachet de tokens, pentru accesul in spatial de joaca.


• La înregistrare părintele/tutorele/adultul însoțitor acceptă întreaga responsabilitate pentru siguranța minorului(ei), este de acord că atât entitatea juridică SC MER-DUM SRL, cât și angajații și colaboratorii acesteia sunt absolviți de orice răspundere pentru orice accident, prejudiciu sau boli suportate în timpul vizitei la locul de joacă, care nu se produc cu intenție sau din culpa grava a acestora.
• Personalul isi asuma raspunderea pentru mentinerea unui spatiu relaxat general, supravegheaza comportamentul copiilor pentru a evita orice fel de conflict sau comportament necorespunzator in incinta locului de joaca. Administratori sau angajatii locului de joaca nu sunt raspunzatori pentru eventualele accidente sau situatii care ar putea aparea, in una din urmatoarele situatii, dar fara a se limita doar la acestea:


– certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii, intervenind intre acestia, doar daca au
posibilitatea si observa problemele si altercatiile;
– accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata neexplicarii acestora acestora de catre insotitori sau necitirii regulamentelor de catre insotitori sau din neascultarea si refuzul recomandarilor supraveghetorilor si din neatentia copiilor;
– accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mintala, psihica si de motricitate ale copiilor;
– problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor, a copiilor intre ei sau cu personalul supraveghetor;
– situatiile aparute din neglijenta adultilor insotitori
– plecarea voluntara a minorilor din incinta locului de joaca.


• Părintele/tutorele/adultul însoțitor este obligat să completeze datele solicitate pentru înregistrare
– Nume și prenume părinte/tutore
– Data nastere părinte/tutore
– Număr de telefon de contact si adresa de e-mail
– Adresa (orasul) de facturare
– Nume și prenume minor(a)
– Data nastere minor(a)
și să semneze Acordul de Participare


• KABOOM Kids World nu va fi asociat cu forme de ingrijire sau educare a copiilor, tip cresa,
gradinita, babysitting, bona si alte asemenea.
• Prezentul regulament este redactat si va fi aplicat in conformitate cu prevederile HG nr.
435/2010 – privind regimul de introducere pe piata si de exploatare a echipamentelor pentru agrement si a legislatiei conexe;
• Prezentul regulament trebuie însușit și respectat de copii și de către însoțitorii adulți, de fiecaredată când doresc accesul în KABOOM Kids World. În cazul nerespectării acestuia, ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în KABOOM Kids World.
• Minori cu vârsta peste 16 ani sau Părintele/tutorele/adultul însoțitor sunt obligați să bifeze
luarea la cunoștință si acceptarea prevederilor Acordului de participare KABOOM Kids World la momentul achiziționării biletelor si/sau să îl semneze la intrarea in incinta KABOOM Kids World.
• Minorii cu varsta de sub 16 ani vor fi intotdeauna supravegheati de un adult.
• Participarea la activitățile desfășurate in cadrul KABOOM Kids World presupune respectarea Regulamentului dedicat fiecărei activității si afișat in zona special amenajată de desfășurare a acesteia, precum si un echipament sport adecvat pentru fiecare sport indoor ce va fi practicat de către participanți,

Condiții schimbare bilete online
• Daca nu puteți ajunge la data sau in intervalul ales in bilet, aveți posibilitatea de a ne anunța cu 48 de ore înainte la adresa de email contact@kaboom.ro sau nr. de telefon 0725 99 66 99 si sa alegeți o alta dată pentru care puteți utiliza biletul(ele) achiziționat(e). Aceasta modificare a datei valabilității biletului se va efectua o singura dată.
• Clienții nu își pot exercita dreptul de retragere din contractul de vânzare-cumpărare al biletelor încheiate la distanta sau în afara spatiilor comerciale cu de la KABOOM Kids World, in termenul de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia biletelor, prevazut de legislatia in vigoare, , având învedere dispozițiile art.16 alin.1 lit.a si lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, pentru vânzarea de bilete pentru evenimente. Astfel,prin încheierea contractului de vânzare bilete, clientul achiziționează si servicii de intermediere, administrare comanda, precum si servicii conexe acestora. Toate aceste servicii sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere, conform art.16 alin.1 lit.a) din OUG nr.34/2014, având in vedere faptul ca
prin comanda si plata efectuata, clientul este in deplină cunoștință asupra faptului ca prin finalizarea comenzii își va pierde dreptul de retragere.