0725 99 66 99

Apelează-ne

0725996699

Apelează-ne

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Fiecare zonă este dedicată unei anumite grupe de vârstă și poate avea o vârstă minimă impusă pentru a garanta siguranța utilizării. De exemplu, zona de Soft Play este dedicată bebelușilor până în trei ani, iar trambulinele pot fi utlizate de copii cu o vârstă de minimum trei ani.

Nu, WAIVER-ul trebuie completat o singură dată pentru fiecare jucător (pentru minori, acesta va fi completat de către un tutore).

Da, spațiul nostru de joacă include și un restaurant cu un meniu diversificat, special conceput pentru copii, dar care oferă și opțiuni pentru părinți. Pentru a afla mai multe detalii vizitați pagina noastră de restaurant.

Accesul este condiționat de achizițonarea de tokens pentru fiecare jucător. Minorii au dreptul la un singur însoțior. Însotițorii extra trebuie să achiziționeze un pachet de tokens.

Unitățile token rămân pe card și pot fi utilizate ulterior.

Unitățile token nu se pot împărți între mai mulți indivizi. Pachetul este individual și asigură accesul unei singure persoane.

Nu, biletele se pot achiziționa din locație fără programare prealabilă. Înainte de a ne vizita vă recomandăm să verificați programul nostru de funcționare din zona de contact, pentru a vă asigura că locația este deschisă. 

Locația este deschisă publicului de luni până vineri între orele 15:00-22:00.
În week-end/sărbători legale aceasta este deschisă între orele 10:00-22:00

*de sărbători și în timpul petrecerilor private programul poate suferi modificări!

Tortul poate fi adus și servit doar de către persoanele care au achiziționat un pachet pentru petrecere. Orice alt pachet de acces nu permite aducerea în incinta locației a unor astfel de alimente.