0725 99 66 99

Apelează-ne

0725996699

Apelează-ne

Atracții

DISTREAZĂ-TE ÎN LUMEA COPIILOR

KABOOM este un spațiu de joacă creat special pentru copii, unde aceștia pot face mișcare într-un mod sănătos și își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele prin intermediul jocurilor și experiențelor noi.

Acest spațiu are peste 1.200 de metri pătrați de distracție, oferind copiilor o varietate de activități și oportunități pentru a se bucura și a se distra într-un mediu sigur și controlat. Copiii vor pleca acasă cu zâmbetul pe buze și cu multe amintiri frumoase și povești de spus după ce au explorat lumea KABOOM.

Avem grijă de copii tăi

Loc dedicat copiilor

KABOOM Kids World este un loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator.

Ne propunem ca pe termen lung sa aducem pe piața locală entertainment de calitate pentru cei mici, atât pentru satisfacția lor cât și a părinților.

UN ORAȘ AL DISTRACȚIEI

PLAYGROUND - CITY ADVENTURE

Dispus pe 3 nivele, având o suprafață de peste 400 m2, și creat din piese moi de burete, pentru urcușuri și coborâri în completă siguranță, pe super tunele, printre o multitudine de obstacole, tiroliană și tobogane luuuuungi!

  • 3 nivele
  • 400 m2
  • Creat din burete
  • Tiroliană și tobogane
SPAȚIU PENTRU BEBELUȘI

SOFTPLAY – BABY ARENA

Buburuzele sub 3 anișori se pot distra în spațiul special amenajat pentru ei, cu puzzle-uri senzoriale, în mini-piscina cu bile, în carusel sau pe mini-tobogan.

SUPER PEREȚI DE ESCALADĂ

FUNWALLS WALLTOPIA

Micii cățărători se vor întrece cu prietenii până în vârful vulcanilor și vor păși pe cel mai înalt zgârie-nori, în completă siguranță! Această atracție  încurajează copiii să facă mișcare inteligentă, să-și dezvolte coordonarea și masa musculară, dar e totodată o activitate MEGA COOL!

kaboom-3

TRAMBULINE

Trambulinele sunt mega fun! Combină-le cu sărituri funny (dar responsabil executate) în piscina cu bureți sau pe salteaua cu aer și o să ai parte de super distracție!

kaboom-18

TALENT SHOW

Locul unde micile star-uri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri, în fața prietenilor!

SPAȚIU CREATIV

ART SMART & LEGO SHOW

Ai acasă un mic artist? încurajează-l să-și exprime creativitatea cu o gamă largă de ustensile și o mini expoziție unde talentul să îi poată fi admirat!

kaboom-32

KINETIC SANDBOX

98% nisip și 2% magie = o experiență senzorială inedită! Degețelele micuțe și curioase îl pot modela într-o mulțime de forme interesante!

kaboom-15

MINI BOWLING

Piste de bowling de ultimă generație Qubica AMF – Highway 66 – special gândite pentru copii. Încurajează spiritul de competiție, dar și simțul de realizare, pentru o experiență formidabilă!

LOCUL PERFECT PENTRU ANIVERSĂRI

PARTY ROOMS

Organizezi o petrecere sau un eveniment pentru școală sau firmă? Suntem aici să realizăm amintiri minunate în unul dintre cele 2 spații de petreceri – Ocean Party sau Jungle Party.